Onnea uudelle kunnanjohtajalle

Laukaan valtuusto on sanansa sanonut ja uusi kunnanjohtaja, Jaakko Kiiskilä, aloittaa työnsä alkuvuodesta. Valtuuston päätös syntyi äänestyksen jälkeen selvin luvuin 33-10. Päätös antaa tulevalle kunnanjohtajalle hyvät edellytykset toimia haastavassa tehtävässään.

Itse päätöksentekoprosessi koetteli hyvän hallintotavan ja usean kunnallista päätöksentekoa säätelevän lain rajoja. Uskon ja toivon, että tällä ei ollut vaikutusta itse päätökseen. Jätimme kuitenkin eriävän mielipiteen päätöksentekoprosessista. Itse kunnanjohtajavaaliin meillä ei ole huomauttamista. Demokratiaan kuuluu myös tappion tunnustaminen ja hyväksyminen sekä toiminnan jatkaminen enemmistöpäätöstä kunnioittaen.

Toivottavasti uusi kunnanjohtajamme jatkaa jo aloittamaansa uudistustyötä Laukaassa ja pitää jatkossa huolta päätöksenteon avoimuudesta ja hyvän hallintotavan noudattamisesta. Olen luottavainen, että näin tapahtuukin.

Onnea ja menestystä ”hyvälle tyypille”! Rohkeutta, avoimuutta ja työniloa. Yhteistyö jatkukoon molemmin puolisen luottamuksen ja hyvän keskusteluyhteyden vallitessa.

Tietoja Elina Sillanpää

Elina Sillanpää (s.1978) on neljän lapsen äiti ja tutkijatohtori (LitT) Laukaan Kantolasta. Hän on toisen kauden kunnanvaltuutettu, kunnahallituksen jäsen, maakuntahallituksen varajäsen sekä vihreiden puoluevaltuuskunnan jäsen.
Kategoria(t): Blogi. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin Onnea uudelle kunnanjohtajalle

  1. Ella Salmela sanoo:

    Kiitos Elina, kiitos Vihreät. Kiitos tuesta, sitä tarvittiin. On upeaa olla tekemisissä ajattelevien ihmisten kanssa. Ehkä veimme Laukaata taas yhden askelen avoimempaan suuntaan, jossa erilaisia mielipiteitä voi esittää ja niistä voidaan keskustella.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *