Kiitos 1216 äänestä

2.5.2015

Kaksi viikkoa vaalien jälkeen on nukuttu pahimmat univelat, maksettu melkein kaikki laskut ja siivottu kampanjatavarat varastoon.
Päällimmäisenä mielessä on ilo ja kiitollisuus tehdystä työstä ja 1216 äänestä. Kiitos teille jokaiselle, jotka ainokaisenne lahjoititte minulle Hymiö smile Neljän vuoden takaiseen äänipottiin verrattuna (745) ääniä kertyi jo monta sataa enemmän.
Olen kiitollinen ja liikuttunut, kun mietin niitä kymmeniä ihmisiä, jotka minua auttoivat kampanjassani. Kaikkia en edes tuntenut etukäteen ja silti he olivat valmiita tukemaan minua ja minulle tärkeitä asioita lahjoittamalla aikaansa, vaivaansa ja rahojaan. En unohda koskaan saamaani tukea ja koetan laittaa hyvän kiertämään, kun siihen tulee mahdollisuus. Kiitos myös kaikista ystävällisistä sanoista. Ne olivat tärkeämpiä kuin uskottekaan.
Sain kampanjan aikana uusia tuttuja ja ehkä ystäviäkin. Kiitos erityisesti vihreille kanssakulkijoille ja ystävilleni, jotka kampanjan viimeisinä hervottoman väsyneinä päivinä pitivät pääni pinnan yläpuolella. Kiitos Jannelle, joka jaksoi taas yhden liikaa aikaa ja rahaa vieneen kampanjarutistuksen ja löytää aina oikeat sanat. Kiitos lapsilleni, jotka sen lisäksi, että rutisivat poissaolostani, kertoivat myös olevansa iloisia siitä, että ”äiti yrittää pelastaa ympäristön lapsille”.
Keski-Suomi sai ensimmäisen vihreän kansanedustajansa! Onnea ja voimia Toukolle ja työpari-Marjolle vaativaan työhön eduskuntaan. Vihreiden vaalivoitto oli upea ja uusi eduskuntaryhmä on pätevää, vastuullista ja lämminsydämistä sakkia. Uskon, että he tulevat tekemään hienoa työtä tällä vaalikaudella.
Itse jatkan politiikantekoa kunnanhallituksessa ja –valtuustossa sekä maakuntahallituksen varajäsenenä ainakin seuraaviin kuntavaaleihin asti. Pysytään siis yhteyksissä.

Näytä lisää

Henkilön Elina Sillanpää kuva.

Tietoja Elina Sillanpää

Elina Sillanpää (s.1978) on neljän lapsen äiti ja tutkijatohtori (LitT) Laukaan Kantolasta. Hän on toisen kauden kunnanvaltuutettu, kunnahallituksen jäsen, maakuntahallituksen varajäsen sekä vihreiden puoluevaltuuskunnan jäsen.
Kategoria(t): Blogi Avainsana(t): . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *