Valtuustoryhmämme kasvoi neljään

Jorma Jolanki liittyi valtuustoryhmäämme eilisessä valtuuston kokouksessa ja lähtee myös ehdokkaaksi kuntavaaleihin vihreiden listalta. Kiva saada perehtyvä ja kokemusta omaava valtuutettu mukaan tiimiimme!

Tiedote Laukaan vihreät 20.2.2017

Laukaan vihreiden valtuustoryhmä kasvoi neljään, kun kokoomuksen valtuutettu Jorma Jolanki siirtyi vihreisiin. Diplomi-Insinööri, insinöörieversti evp, Jorma Jolanki erosi Laukaan kokoomuksen valtuustoryhmästä, koska edellytyksiä Laukaan kokoomuksen valtuustoryhmässä toimimiseen ei ollut. Jolanki on ollut valtuustossa vuodesta 1989 ja toimi edellisellä kaudella Laukaan valtuuston puheenjohtajana.

Jorma Jolanki lähtee kuntavaaleihin ehdokkaaksi Laukaan vihreiden listalta sitoutumattomana ehdokkaana. Vihreiden ryhmän arvot ja toimintatavat vastaavat hyvin omiani, Jolanki kertoo.

Laukaan vihreillä on tällä hetkellä yhdeksän nimettyä kuntavaaliehdokasta. On mahdollista, että lista kasvaa vielä. Edellisissä kuntavaaleissa ehdokkaita oli yksitoista.

Tietoja Elina Sillanpää

Elina Sillanpää (s.1978) on neljän lapsen äiti ja tutkijatohtori (LitT) Laukaan Kantolasta. Hän on toisen kauden kunnanvaltuutettu, kunnahallituksen jäsen, maakuntahallituksen varajäsen sekä vihreiden puoluevaltuuskunnan jäsen.
Kategoria(t): Blogi Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *