Valtuustokauden päätössanat

Arvoisat valtuustokollegat ja muut läsnäolijat,

tuon terveiset vihreän valtuustoryhmän puolesta. Valtuustokausi on ollut menestyksekäs monilla mittareilla mitattuna. Menestys on rakentunut valtuutettujen ja viranhaltijoiden yhteistyön varaan. Yhteistyön ovat mahdollistaneet ja sitä tukeneet hyvät käytännöt ja toimintatavat kuten valtuustoryhmien puheenjohtajien kokoukset ja avoin ja osallistava valmistelutyö. Tästä toimintakulttuurin muuttamisesta lämmin kiitos viranhaltijoille.

Arvoisat valtuutetut,

tunnustan, etten edelleenkään muista teidän kaikkien puoluetaustaa. Ehkä se on hyvä. Olemme tällä kaudella pystyneet nousemaan puoluepolitiikan yläpuolelle ja siksi onnistuneet yhteistyössä niin hyvin.

Winston Churchill on sanonut:

”Monia valtiomuotoja on kokeiltu ja kokeillaan tässä synnin ja murheen maailmassa. Kukaan ei väitä, että demokratia olisi täydellinen tai kaikkitietävä. Itse asiassa, on sanottu, että demokratia on huonoin hallintotapa, ellei mukaan lasketa kaikkia muita hallintotapoja, joita aika ajoin on kokeiltu.”

Arvoisat joukostamme poistuvat demokratian ritarit!

Teillä jokaisella on ollut oma tärkeä rooli päätöksenteossa. Kiitos näkökulmienne jakamisesta, sparrauksesta, neuvoista ja tuesta. Kiitos yhteisistä hetkistä, jotka olette jakaneet vihreän valtuustoryhmän kanssa. Kiitos, että olette vuosien ajan käyttäneet arvokasta aikaanne yhteisten asioiden hoitamiseen. Hyvää kesää!

 

Tietoja Elina Sillanpää

Elina Sillanpää (s.1978) on neljän lapsen äiti ja tutkijatohtori (LitT) Laukaan Kantolasta. Hän on toisen kauden kunnanvaltuutettu, kunnahallituksen jäsen, maakuntahallituksen varajäsen sekä vihreiden puoluevaltuuskunnan jäsen.
Kategoria(t): Blogi. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *