Hyvästit kuntapolitiikalle

(julkaistu facebookissa 3.9.2017)

Viime viikon torstaina kirjoitin nimeni kauppakirjaan, jossa myyntikohteena oli meidän kotimme. Talo laitettiin myyntiin hieman ennen juhannusta perusteellisen harkinnan jälkeen. Syitä on kymmeniä, lähes yhtä paljon olisi ollut syitä jäädä. Yksi tärkeimmistä perusteluista oli, että minä kaipasin elämänmuutosta. Enemmän aikaa perheelle, työlleni ja itselleni omasta terveydestä huolehtimiseen. Vähemmän aikaa auton ratissa ja kokouksissa.

Uusi kotimme on Jyväskylän keskustassa. Muutto tarkoittaa, että joudun luopumaan kaikista Laukaan kunnan luottamustehtävistä. Tiedän, että monelle tämä on yllätys, ehkä pettymyskin ja olen asiasta pahoillani. Tunne ”rintamakarkuruudesta” on yksi vaikeimmista asioista tässä muutoksessa. Samalla kuitenkin uskon, että uudet hienot valtuutettumme tulevat täyttämään paikkani. Olkaa heihin yhteydessä , kannustaa ja sparratkaa samoin kuin minua ❤️ Uudet ihmiset näkevät epäkohdat kirkkaammin.

Viime vuosi oli minulle vaikea monessakin mielessä, kun pohdin ”mikä minusta tulee isona”. Nyt koen saavuttaneeni mielenrauhan (ainakin hetkeksi ja sen verran kun tällä päällä pystyy 😂). Rakastan tutkimusta ja työtäni, ja koen että paikkani on yliopistolla. Perjantaina tittelikseni vaihtui yliopistotutkija ja huomenna vedän ensimmäistä kertaa omaa graduryhmää. Huimaa!

Lämmin kiitos laukaalaisille kaikesta tuesta, jota olette minua kohtaan osoittaneet näinä yhdeksänä vuotena, kun olen toiminut kunnan luottamustehtävissä. Pidetään yhteyttä jatkossakin, kokonaan ei ole aikomus kadota

Tietoja Elina Sillanpää

Elina Sillanpää (s.1978) on neljän lapsen äiti ja tutkijatohtori (LitT) Laukaan Kantolasta. Hän on toisen kauden kunnanvaltuutettu, kunnahallituksen jäsen, maakuntahallituksen varajäsen sekä vihreiden puoluevaltuuskunnan jäsen.
Kategoria(t): Blogi. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *