Eduskuntavaalit 2015

Liikuttaako tulevaisuus?

Olen ehdokkaana, koska tahdon, että lapsenlapseni saavat tehdä talvella lumiukkoja ja uida kesäisin järvessä. Minulle tärkeintä on ilmastonmuutoksen pysäyttäminen ja ihmisistä huolehtiminen. Vain hyvinvoivat ihmiset jaksavat pitää huolta toisista ihmisistä ja ympäristöstä.

Haluan suojella asioita, jotka meillä ovat hyvin. Tahdon, että myös tulevaisuudessa jokainen nuori voi opiskella haluamaansa ammattiin riippumatta siitä millaiseen perheeseen syntyy. Haluan, että sairastuessamme voimme luottaa saavamme parasta mahdollista hoitoa ja ikääntyessämme yksilöllistä ja inhimillistä hoivaa.

Haluan korjata ja torjua hyvinvointimme uhkia. Tahdon toimia ilmastonmuutoksen pysäyttämiseksi, vesistöjen suojelemiseksi ja luonnon monimuotoisuuden säilyttämiseksi. Tahdon tasa-arvoisemman työelämän, laadukasta perusopetusta puhtaissa tiloissa, yksinkertaisemman ja kannustavan sosiaaliturvajärjestelmän ja panostusta ongelmien ennaltaehkäisyyn ja varhaiseen tukeen. Tahdon katkaista eriarvoistumisen ja köyhyyden kiihtyvän kierteen.

Tehdäkseni huomisesta paremman olen toiminut erilaisissa poliittisissa tehtävissä kuuden vuoden ajan. Tällä hetkellä olen kunnanvaltuutettu, kunnanhallituksen jäsen, maakuntahallituksen varajäsen ja vihreiden puoluevaltuuskunnan jäsen.

Olen 36-vuotias kolmen alakoululaisen ja yhden taaperon äiti. Työskentelen Jyväskylän yliopistossa ikääntymiseen, terveyteen ja liikuntaan liittyvien tutkimuskysymysten parissa.

Liity tukiryhmään!

2 vastausta artikkeliin Eduskuntavaalit 2015

  1. Elina, kiitos karkista JKL:n kävelykadulla 1.4.. Kerroin, että äänestän aina vihreitä, koska he ovat yhteiskuntamme omatunto. Ilokseni huomasin sinunkin käyttävän kotisivuillasi omatunto sanaa. Tutustuin kotisivuihisi ja pidän arvomaailmastasi. Varmasti saat ääneni. Menestystä, t. Kauko

  2. Kiitokset lämpimistä sanoista Kauko! Toivottavasti tavataan toistekin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *